Hos pappa-Torsdag

Idag har vi vart i Öje och badat. Först när vi var på väg dit hörde Annica att det skramlade nåt i vänstra sidan av bilden så då stannade vi och kollade va det kunde vara men hittade inget så vi åkte vidare,¨då kom pappa på att det kunde ju vara nåt verktyg som låg kvar sen jag och han byt bussningar, men då när vi nästan var framme i brunne så faller det lös, då springer jag ut och hämtar det och då visar det sig vara en bit av fjäder. Ja då blir ju såklart pappa jätte glad för vi ska ju nämligen åka typ 45 mil imorrn till farmor och farfars stuga i ajaur, så det var ju passande att bilen pajjar, för vi vill ju inte åka Opel ditt precis..menmen då vände vi hem och lämnade pappa hemma och han fick fixa bilen medans jag och Annica åkte till Öje och badade..=) Sen påväg hem så åkte vi förbi hos Janne och Gunilla å hälsade på. Gina ett av deras barn som är lika gammal som mig har nyss varit i Tyskland på språkresa så nu när hon kommit hem så skulle hon ta en massa bilder och visa hur hon bor och sedan skicka bilderna till den tyska familjen hon bodde hos. Då tog dom bara hon och Janne en tur med hellikoptern ovanför deras hus och fotade;9 sen fick jag också åka det var jätte kul vi åkte förbi vårat hus också, då såg man pappa som jobbade flitigt;) ja det var torsdag hittils;)=).Här är nån bild på mig när ja åkte hellikopter=)

                           


Hos pappa-onsdag

Idag på dagen så for vi till ett badställe som heter stallarna..det blåste jätte mycket så det var inte så jätte skönt precis men, jag doppade mig iallafall, ja kunde ju inte fara hem utan att ha badat..=). Sen på kvällen så åkte vi ut till Mona och Classe. Vi spelade kort, fikade och hade kul. Här är några bilder jag tog utanför deras stuga..jätte fint!=)


                                  


lill waynes tatuering på ögonlocket!:S

Helt sjukt ju han har en tatuering på ögonlocket, det står fear på vänstra och god på högra ögonlocket...Och vet ni hur man gjorde det? man var tvungen att ha en tesked under ögonlocket så att man inte råkar trycka för hårt. Helt galet ju...  Här är en bild på det;)



Bästa låten idag!


Pappa-söndag

Idag har vi vart ute hos Curt å Laila i källsand det vare jätte kul vi fika å bada både i poolen och ute i havet/älven...Här är några bilder;) ute i älven/havet kom det segelbåtar förbi hela tiden..jätte fint;) Sedan när vi var påväg att fara så blev vi bjudna på middag;) det lev grillat..gÖtt


Bästa låten idag!

Bästa låten idag måste vara Ironik med stay with me...SÅ bRa


LYSSNA!    Klicka här!


artist


Pappa-Lördag

Idag på förmiddan så åkte vi in till stan för ja skulle gå på inter sport och byta mina nya benskydd till en storlek större;
På eftermiddagen så kom alla och firade för jag och Emma har ju fyllt år,,, dom som kom var Curt,Laila,Mona,Classe,Emma,Figge och deras kompisar. Vi åt tårta och hade kul också fick ja ju lite presenter såklart;)
Annars har jag bara tagit det lungt som alla andra dagar ungefär sen ja kom till pappa...men nu måste ja ta å rycka upp mig och börja träna igen..Shit asså:S aa men vi åt iallafall grillat till mat..ha


Pappa-Torsdag

Idag åkte vi till Birsta ja gick på Media markt sen Biltema...sen birsta city där åt jag nacho tallrik;) det var gott. sen gick jag på en massa klädaffärer hittade inget men..jjajaj..

apple sen gick jag ju in på Telia och tittade på Apples nya Iphone den är ju underbar..och snygg!


hos pappa- tisdag

Idag klev jag faktiskt up lite tidigare än vanligt, typ halv tio;) då åt vi frukost sen gick vi up till vedhögen och började lassa¨på lastbilen två lass. Det tog typ tre timmar lr nåt...så = drygt! sen skulle vi fara och bada men då fegade annica ur så det blev bara jag och pappa,först for vi till ett badställe som ligger brevid stigsjö kyrka, men där vare så mycke folk så där ville vi inte bada,så då åkte vi vidare till ett annat fint badställe med sandstrand å allt så där blev det av;)ha. Sen började det bli dags för middag då åkte vi in till stan och handlade på Coop det blev  kebab å nå pommes,,mm de va riktigt gött. Nu sitter jag vid datorn i köket och bloggar har nyss sett allsång på skansen och ska nu se morden i midsommer;) och ta ett glas dricka...Gött                                                                            




G900 eller K850i

 

sony ericsson G900 eller sony ericsson K850i båda har 5 megapixel kamera bl.a.
läs pruduktionformation vilken är bäst?
G900 eller K850i


Nikon CoolPix s510 eller s210


s510                                                                                                            s210

vilken är bäst?


Hos pappa- Måndag

ídag kom Monika och Peter och hälsade på så då passade ja på att sitta och leka med Peters iphone, det var riktigt skoj nu har han fixat piano till den, han har både gitarr,trummor och piano nu.;) Sedan när dom hade farit så körde jag och pappa motorcykel in till stan, ja skulle hyra en film men den fanns inte, då sa pappa att vi kunde ju  fara till Media Markt om ja ville, självklart ville ja det. Så vi åkte till Birsta på Media markt.. men först svängde pappa in på nåt ställe, ut på nån ö typ som en skärgård eller nåt då körde han och visade mig vart man gjorde surrströming "USCH" va äkligt och det luktade dåligt när man åkte förbi också, Sen åkte vi till havet det var jätte fint! Sen for vi till Media markt och jag kollade på allt möjligt, ja hittade en jätte fin kamera som ja blev kär i;) haha ja 8.0 mp iallafall och den fanns i flera färger...menmen ja kollade på den sen gick ja till Apple avdelningen och kollade på b.la  ipod touch den är ju grymt snygg! sen gick ja å spelade lite xbox 360...japp det var det sen när vi kom hem så åt vi rökt älgkött och potatis och en massa rörer;S                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      när ja lekte med Peters iphone                           


Första biten!

ja då har man tagit första biten,.  DEN var SKITGOD!


Grymaste tårtan!

igår när mamma bakade tårtorna då fick jag en ide´ om att ha ett stort DC märke på tårtan så de fixade vi, mamma ville också testa att göra en ros till tårtan och det klarade hon av också;)


Birthday 13.42

hejsan nu har jag nysss ätit tårta och mormor,morfar,Anders,Pernilla,Johanna med barn är också här och delar den goda upplevels.


Birthday;) morgon 10.30

ja idag blir man "FJORTIS"  iallafall ;) känns ganska bra för då äre ju bara ett år kvar till moppe..mmm det blir nog najs med moppe..bara man inte blir allt för lat.;)


Välkommen till min nya blogg!

sådär ja då har man börjat med den här dyngan...