Dagen+Dagens låt!

Idag vare första dan i skolan känns väl okej, är typ några nya lärare och så en massa nya elever :S jaja bara två terminer minus en dag...jaja skitsamma här är iallafall dagens låt, Crossfire med Lady. Detta är en remix men jag lägger upp orginalet också så får ni avgöra själva vilken ni tkr är bäst...själv så tycker jag remixen...mer fart i den..;) jaap hare bra kexchoclha,!

REMIX
 
Official video!


dagen helgen....

Jaa nu har man nyss komit hem från pappa det har varit en jätte kul helg, har åkt cirka 70-80 mil på hoj...kul ;) Här är dagens låt Keri Hilson med EnergY.





Dagens låt!

Dagens låt är tillägnad det underbara vädret..noot! vädret är piss så här kommer en ganska deppig låt jag hörde idag ;)=) Mariah Carey med bye bye! den är med text så det är bara att sjunga med!varsegod!!!hare bra och hoppas på bättre väder.   p.s det stod i aftonbladet att det blir bättre väder på onsdag ;) 

D.S  Mariah Carey med bye bye!



Hockeyskolan 08!

Tjaa! hade ju helt glömt bort att skriva nåt om hockeyskolan, sommarens höjdpunkt! det var en jätte kul vecka men tycker den gick alldeles för fort, men tiden går ju fort när man har roligt så..;) En rolig sak var att en asskön kille från Skelefteå som heter Fredrik Burvall var där i år, han var med mina två första år och nu är han tibax igen..;) I år blev vi en ganska konstig grupp när det gäller åldrarna det var jag, Andre T och Fredde då som var de ända 94-orna, resten var 95-er och 96-er.  Våran huvudtränare var Krobbe lundberg och hjälptränare Mikael hellström. Nå mer orkar jaag inte skriva nu:( men veckan var iaf SUPER nu äre bara och Fortsätta träna fram till säsongen som börjar snart! nu ska jag fortsätta att lyssna på MusiC!!!hare bra ska snart lägga up DAGENS LÅt!!!!

                                                      hockeyskolan


Dagen!

Idag klev jag faktiskt up tidigare än va ja  trodde.minns inte när men,,:) Ingela och Martin med barn kom förbi en sväng..då åt vi glass, sen drog jag och Macke till ladan och lirade ett tag;) de va kul,sen blev det grillat till middag!Shit snart börjar skolan!!:S


Dagens låt!!

Aa hann se lite på The voice i morse och dagens låt får bli! Lady Gaga med Just dance!!



Dagens låt!

Måste få säga att den här låten var grymt lik Michaels jacksons live versioner med Billie jean..kolla!
Dagens låt blir iaf Ne-Yo med Closer!!


Skotelefonen lätt NAJS!

Var inne på Aftonbladet och läste då hittade jag nåt som hette skotelefonen häftigt om den nu skulle finnas på riktigt;)






Blogg design! Och dagens låt!!

Jao då har man designat sin blogg;) änligen...aa kändes jätte drygt från början men nu äre jätte kul;) så som den ser ut nu är mest som ett test, ska göra en mer seriös sen när jag fått igång min dator där jag har Photoshop och allt..;) ja de blir nog bra. Imorrn äre hockeyskola som gäller blir askul! 

Dagen låt får bli Rihanna med Take a bow!!